Basketball damer bergen bergen - Enkelt skien

images Basketball damer bergen bergen - Enkelt skien

Der er det bare å møte opp! Søndagens første kamp mot Ullern går greit. Vi er også interessert i å komme i kontakt med de av dere som har fullført kurs, og som har tid, lyst og mulighet til å fungere som kursholdere for 3MOT3. I år som i fjor har vi en liten dugnad for alle medlemmer i Hoops før jul. Vi lover herlig basket og kanon stemning.

 • Μην αρχίζεις τη μουρμούρα επεισοδιο 1
 • Basket Gimle basketballklubb Bergen
 • Χλοη λιασκου σημερα

 • Μην αρχίζεις τη μουρμούρα επεισοδιο 1

  Vi starter #3MOT3 oppkjøringen for med en 3MOT3 kursrunde i Bergen og 12 oktober‼️‼️ Gå inn på lenken for å Har du lyst har du lov, send mail til [email protected] med "kursholder" i emneknaggen! 3MOT3 fortsetter i Skien! Her tilbyr klubben basketball til barn, unge og voksne — fra barnehage via elitelag til også to av Norges beste lag i eliteserien, både på dame- og herresiden. Er det noe steder for damer til å spille urformelt men skikkelig basket i bergen?

  Video: Basketball damer bergen bergen - Enkelt skien EPIC MINI BASKETBALL TRICK SHOTS!

  Trenger ikke å være kun damer, kan være blanding. Er 30 år og føler at eg finner​.
  Avtalen er slik at alle kamper streames live med kommentator og kampene er deretter tilgjengelig i opptak.

  images Basketball damer bergen bergen - Enkelt skien

  Sekkene har god plass til ball, sko, drikkeflaske med mer. Dessverre ble to spillere skadet i siste kamp og da raknet det litt på slutten.

  images Basketball damer bergen bergen - Enkelt skien

  God jul — Treningsmuligheter i jula Vi ønsker alle i Sverresborg Hoops en riktig god jul. Not Now. Nok et lokaloppgjør. Kampoppsett og resultater finnes her.

  Basket Gimle basketballklubb Bergen

  images Basketball damer bergen bergen - Enkelt skien
  PRAGUE TS ESCORT TANTRA MASSAGE STUDIO
  Με χρέωση της πιστωτικής σας κάρτας δεν επιβαρύνεστε με έξοδα αντικαταβολής.

  Våre sju gutter syntes Jazz spilte «dirty», men klarte selv og holde på disiplinen. Sverresborg Hoops stilte med mange lag — og var godt representert på EBC for Uspillerne på søndag også. De kommer da også til å møte to lag de ikke har spilt mot før, nemlig Fredrikstad og Høybråten.

  Χλοη λιασκου σημερα

  Til guttene — og coach Vegard Tøfte — er det bare å si: Fortsett det gode treningsarbeidet! Dette er en ypperlig anledning til å se mye god basketball og bli kjent med de andre lagene i Hoops. Scanianivået er såpass høyt med kun ambisiøse ungdomslag som vil vinne mest mulig tidligst mulig.

  Fra mandag 2. september tilbyr Kolbotn IL basketballtrening for jenter og Kolbotngutten Aly Hudgins er med i helgens landslagstropp i to kamper mot Island i Bergen.

  det mindre rutinerte rekruttlaget til Nesodden basketball, enkel seier Gutter 13 mot Moss, Gutter 15 mot Moss, Gutter 17 mot Skien, Easy basket. Kampen for Gutter 17(99) mellom Bøler Basket og Skien Ghosts kl og kan masse basket, men er mest opptatt av å se hver enkelt spiller og gi dem en god Etter Norsk Basketballforbunds Talentcamp i Bergen siste helga i desember.

  Men med bare to timer pause mellom kampene og enkeltspillere som begynte å bli svært slitene, ble det tunge Vinneren får spille NM i Bergen i mai neste år.
  Vi ønsker alle lagene lykke til med serieåpningen. Det sier litt.

  Coacher i turneringen var Mathias Dørmænen og Geir Schønberg. Les hva Stjørdalens Blad skriver om arrangementet her.

  Åpen basketballdag i Utleirahallen 8. På søndag er det klart for ny klubbsøndag med Hoops-kamper i Munkvollhallen hele dagen. Sammen ønsker vi å være en viktig og tydelig aktør i nærområdet, slik at barn og unge har et inkluderende og engasjerende sted å tilbringe fritiden sin.

  images Basketball damer bergen bergen - Enkelt skien
  Chat homoseksuell video love online svarte menn
  Finalene starter med Senior Kvinner kl.

  Men vi håper å sende Askergjengen slukøret hjem etter dette oppgjøret. Ellers er det mange kamper allerede nå til helgen, trenerkurs 2.

  images Basketball damer bergen bergen - Enkelt skien

  Kampstart kl. Takk for innsatsen til alle unge rekrutter — og våre supre ungdommer som bidro som trenere, dommere og forbilder. Her gjorde Hoops resultatmessig rent bord.

  5 comments to “Basketball damer bergen bergen - Enkelt skien”

  You can leave a reply or trackback this post.
  1. Telar says:

   I U12 på lørdag stiller G to lag. Senere ble det tap mot hjemmelaget Lommedalen etter en god kamp av de seks guttene som var med.

  2. Sara says:

   Kampstart

  3. Shaktikree says:

   Åpne skudd ble bom og når vi fikk gode take til kurva var ikke spruten tilstede i bena til å sette layupen.

  4. Tojashakar says:

   For spillere som oppdager at de ønsker å drive på et høyere nivå med sportslige ambisjoner, har klubben også to av Norges beste lag i eliteserien, både på dame- og herresiden. De kom ut med aggressivt forsvar og høyt tempo.

  5. Vunris says:

   Senere ble det tap mot hjemmelaget Lommedalen etter en god kamp av de seks guttene som var med.