Basketball damer bergen tromsø

images Basketball damer bergen tromsø

I dag har Ulriken Eagles et elitelag i Kvinneligaen. Deretter NM-sluttspill. Om Ulriken Basketballklubb Ulriken Basketballklubb ble stiftet i av en gruppe elever ved Ulriken ungdomsskole. I og tok laget NM gull og i de fleste sesongene har de kjempet helt i toppen. Ulriken Eagles spiller som regel sine hjemmekamper i Haukelandshallen.

 • Breddeklubbenes elitesatsing

 • images Basketball damer bergen tromsø

  Bergen Elite slapp seg løs ​, Tromsø fikk Ulriken- Bergen Elite fant flyten - slo Bærum. 07/04/Asker,Bergen Elite, Rykkinnhallen. 07/04/Tromsø Storm Ungdom,Høybråten, Rykkinnhallen. 06/04/ Bergen Elite. Kamprapport BLNO Kvinner vs. Tromsø Storm Ungdom - intervju med Ulrikke Hoff og Geir Bangstad.

  Ulrikke Galtung Døsvig Hoff og Geir.
  I og tok laget NM gull og i de fleste sesongene har de kjempet helt i toppen. DuRell har blitt tildelt Årets trener i KL to ganger og topptrenerprisen en gang. Allerede i spilte laget i eliteserien for herrer. Om Ulriken Basketballklubb Ulriken Basketballklubb ble stiftet i av en gruppe elever ved Ulriken ungdomsskole.

  Ulriken Eagles har opp igjennom årene utviklet mange gode kvinneligaspillere. Kontakt Ul riken Eagles. Kampstatistikk og mer informasjon om Kvinneligaen HER.

  Video: Basketball damer bergen tromsø Kamprapport BLNO Kvinner, vs. Tromsø 180922 - intervju med Sofie B. Paulsen og Geir Bangstad

  images Basketball damer bergen tromsø
  Zoosk dating gratis dating chat
  Tromsø Storm Ungdom. Ulriken Eagles har opp igjennom årene utviklet mange gode kvinneligaspillere.

  Ingvild Sanford var hovedtrener de to første sesogene, mens DuRell Sanford har vært hovedtrener i de siste syv og er årets trener. Kampstatistikk og mer informasjon om Kvinneligaen HER. Deretter NM-sluttspill. Om Ulriken Basketballklubb.

  Gimle Basketballklubb (stiftet i ) er en basketballklubb som er tilsluttet Norges Basketballforbund Klubben spiller sine hjemmekamper i Gimlehallen, og har A-lag i både BLNO Herrer og BLNO Damer.

  Video: Basketball damer bergen tromsø Kamprapport BLNO Kvinner vs. Tromsø 190928 - intervju med Kristin Skåtun Hannestad og Geir Bangstad

  . 6, Bergen Elite, 20, 3, 17, −, 23 7, Tromsø Storm Ungdom, 18, 0, 18, −, 18​. I BLNO har Bærum Basket blitt den største rivalen til Tromsø Storm, etter at Fyllingen fra Bergen, som stod med kun et tap så langt, gjestet Tromsøhallen og.

  Breddeklubbenes elitesatsing

  Kvinneligaen /19 består av syv lag fra Oslo-området, Bergen og Tromsø. Det spilles serieturnering fra medio september til mars. Deretter NM-sluttspill.
  Kontakt Ul riken Eagles. Ingvild Sanford var hovedtrener de to første sesogene, mens DuRell Sanford har vært hovedtrener i de siste syv og er årets trener. DuRell har blitt tildelt Årets trener i KL to ganger og topptrenerprisen en gang.

  Hjem Våre lag Klubben Elitelag Bli med! Om Ulriken Basketballklubb. Ulriken Basketballklubb ble stiftet i av en gruppe elever ved Ulriken ungdomsskole.

  images Basketball damer bergen tromsø
  VI MENN NAKENBILDER ESKORTE JENTER NORGE
  Tromsø Storm Ungdom.

  Hjem Våre lag Klubben Elitelag Bli med! DuRell har blitt tildelt Årets trener i KL to ganger og topptrenerprisen en gang.

  images Basketball damer bergen tromsø

  Ulriken Eagles spiller som regel sine hjemmekamper i Haukelandshallen. I og tok laget NM gull og i de fleste sesongene har de kjempet helt i toppen. I dag har Ulriken Eagles et elitelag i Kvinneligaen.

  images Basketball damer bergen tromsø

  Kvinneligalaget er inne i sin tiende sesong i toppserien.

  3 comments to “Basketball damer bergen tromsø”

  You can leave a reply or trackback this post.
  1. Shaktigor says:

   Tromsø Storm Ungdom. Om Ulriken Basketballklubb.

  2. Zoloramar says:

   Ulriken Eagles Basketball.

  3. Kazizragore says:

   Alle kampene i Kvinneligaen blir filmet og kan søkes opp på YouTube. Kampstatistikk og mer informasjon om Kvinneligaen HER.