Hva er forskjellen vitser nordland

images Hva er forskjellen vitser nordland

Den nygifte mannen stikker hodet ut av døråpningen og sier: - Ja, kjempefint! Natasha tviler sterkt, men lar seg overtale til å ta en slurk. En avdelingsdirektør skal intervjue ham og spør ham: "Har du vært i militærtjeneste? Ok, får fylle opp skåla da, før blodet begynner å renne. Åtte av dem bekreftet at han hadde sovet der, og to hevdet at han var der fortsatt. Da stopper plutselig elefanten opp, og ser lenge på ham før han smiler og sier han forstår hvorfor han er så liten og tynn — Eh javel, hvorfor, lurer Bomi — Jo, det er jo ikke mye mat du får i deg med den snabelen der

 • Newtons elefantvitser – NRK Kultur og underholdning
 • 1startside for spill!
 • Brae vitser! Humor VG Nett Debatt
 • Avisa Nordland Anmeldelse Evolusjon

 • Gunda: Æ så mannen din var på vei heim til dæ med en stor blomsterbukett! Kari: Å, Herregud!

  Newtons elefantvitser – NRK Kultur og underholdning

  Da. -Putter to foran og to bak. Hva skjer med elefantene når det regner? -De blir våte.

  1startside for spill!

  Hva er forskjellen mellom en elefant og en plomme? Brae vitser! NYTT TEMA Hva får man om man heiser en sigøyner opp i en flaggstang?

  images Hva er forskjellen vitser nordland

  - Rom med. Hva er forskjellen på en slapp penis og Mullah Krekar?
  Han kjørte utfor veien og rett i elva med pickupen sin.

  Video: Hva er forskjellen vitser nordland Den morsomste vitsen i radioresepsjonens historie

  Om boka Over sider med gåter og nøtter. Han sendte det tilbake med en ny lapp: "Kjære Kostymefirmaet AS. Ha alltid fokus på hva som er viktig for nettopp deg, slik at ditt liv blir lykkelig. De store steinene er de betydningsfulle tingene i livet deres.

  images Hva er forskjellen vitser nordland
  Hva er forskjellen vitser nordland
  Brukerstøtte: Bare forsvant?

  images Hva er forskjellen vitser nordland

  Han spør om han kan få be bordbønnen, og det er greit. En time senere kommer han tilbake igjen, svett og sliten, mens han sier: - Vel, jeg er temmelig sikker på at kua og sauen ikke fikk noen orgasme, men slik som purka hylte og skreik, kan man aldri være vite Blondinen: - Å, er det godt betalt? Hva sa Kaptein Sabeltann etter at han hadde vært på tokt i Afrika?

  Så du var full i går igjen, hva??!!?!!

  Svensken kom å så på og spurte"hva gør ni" nordmannen sa "jeg En norsk buktaler tok med dukken sin på en pub og fortalte svenskevitser.

  Peppes Pizza. Brukervurdering: 5 / 5.

  images Hva er forskjellen vitser nordland

  Sjerne aktiv. Hva er forskjellen på Peppes Pizza og ei Polsk hore?

  Brae vitser! Humor VG Nett Debatt

  - Hos Peppes er sopp valgfritt. Grove vitser 19 - Hva er forskjellen på et oralt og et analt termometer? Et nygift par fra Nordland tilbringer hvetebrødsdagene på bondegårdsferie i.
  Så skaut de kråker igjen. Ingen har tjent så mye som et rødt øre, men hele byen er gjeldfri og fremtiden ser lys ut for tilfellet. Brukerstøtte: Hvordan ser skjermen din ut nå?

  Der fikk han vite at dem ikke dekker skader som eieren sjøl har foråsaket Neste     Opp       Tilbake     Kona så på et matprogram.

  Et par måneder senere, treffer de hverandre på venterommet igjen. Hva gjorde de mon tro, når de så feilen som var gjort?

  images Hva er forskjellen vitser nordland
  Fine ting å si til jenter sandnes
  Vi låste oss inne i bilen!

  Natasha tviler sterkt, men lar seg overtale til å ta en slurk.

  Avisa Nordland Anmeldelse Evolusjon

  Okay, sa han noe om de kronene han skylder meg? Mannen var nå ille til mote og klarte til slutt å overtale legen til å overse de brune ballene.

  Boka er en del av Barnas aller kuleste. Jeg er redd jeg må gi deg en bot for det skal være lykt på sykkelen og det må du si til nissen sa politimannen.

  5 comments to “Hva er forskjellen vitser nordland”

  You can leave a reply or trackback this post.
  1. Mazut says:

   Hele sekken er full med hundrelapper, men tro ikke at jeg har stjålet dem. Ekspeditøren spurte: - Skal det være en modell av typen "Frelsesarmeen", Diktatoren" eller "Pressen"?

  2. Akiran says:

   Kattekreket som er en heil peis når det gjelder å tiltrekke seg de små hyggedyra burde da bli sylslank i løpet av no time.

  3. Modal says:

   Småsteinene er de knapt så viktige tingene, som for eksempel jobben, bilen, huset. Nordmannen blir dermed lagt på operasjonsbordet og operasjonen blir gjennomført.

  4. Maumi says:

   Logg inn Ny bruker?

  5. Zolokinos says:

   Dagen etter satt mennene deres på krakken utenfor blokka og var noe oppgitte. Av Torkil Risan og Hilde Bjørnskau.